دبير ستاد اجرايي هماهنگي خدمات سفر استان گيلان با اشاره به توجه ويژه اين ستاد به آئين هاي بومي و محلي در برنامه هاي نوروز 93 اظهار داشت : اجراي اين آئين ها در راستاي تنوع بخشي در برنامه سفر گردشگران صورت مي گيرد كه هم اكنون نيز شاهد اثرات مثبت آن در جذب مسافران ورودي هستيم كه طبق آمار بدست آمده از آغاز فعاليت ستاد خدمات سفر استان تا تاريخ 5 فروردين، ميزان رشد 8.5 درصدي اقامت گردشگران را در مقايسه با مدت مشابه سال گذشته شاهد هستيم .
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی گیلان وي افزود: اجراي ورزش ها و آئين هاي بومي و محلي مانند لافند بازي، عروس گوله ، آهوچره ، نوروزي خواني و موسيقي فولكلور گيلان از شاخص ترين برنامه هاي فرهنگي بود كه در مجموعه هاي گردشگري استان از جمله موزه ميراث روستايي كه 9 الگوي مختلف زندگي ساكنان استان را نشان مي دهد مورد توجه قرار گرفت .
عليزاده در ادامه با اشاره به تنوع اقوام در استان گيلان به آواها و گويش هاي مختلف آنها اشاره كرد و افزود: با در نظر گرفتن اين تنوع قومي برنامه هاي متنوعي در جهت استفاده هرچه بهتر و بيشتر از آواهاي فولكلور هر منطقه پيش بيني شده است كه ضمن ايجاد شور و نشاط در سفر گردشگران، زمينه مناسب را جهت آشنايي با فرهنگ هر منطقه مهيا مي سازد .
وي با تشريح مشكلات موجود در گردشگري انبوه، لزوم ارتقاء سطح كمي و كيفي گردشگري هدفمند را مورد تاكيد قرار داد و از توجه ويژه اداره كل ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري استان به بحث گسترش اين بخش از گردشگري گيلان پرداخت .
عليزاده ترویج نگاه اقتصادي به گردشگري گيلان را از برنامه هاي مهمي برشمرد كه در دستور كار اين اداره كل قرار گرفته است .
وي در ادامه از آماده سازي برنامه هاي ويژه سرمايه گذاري در استان گفت و در توضيح آن تصريح كرد: هدف از تدوين اين برنامه ها متناسب سازي توان اقتصادي سرمايه گذاران با طرح هاي مورد نظر مي باشد كه زمينه را جهت ورود سرمايه گذاران در بخش ها و قابليت هاي مختلف آماده مي سازد .
مدير كل ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري گيلان در پايان از برگزاري همايش هاي تخصصي سرمايه گذاري در آينده اي نزديك خبر داد و توجه به اين امر را لازمه توسعه متوازن گردشگري استان برشمرد.
انتهای پیام/